Шуменски полицаи задържаха след преследване по улиците на града шофьор, отказал

...
Шуменски полицаи задържаха след преследване по улиците на града шофьор, отказал
Коментари Харесай

Шофьор се барикадира в автомобила си след полицейско преследване в Шумен - 112

Шуменски служители на реда задържаха след гонене по улиците на града водач, отказал да спре на стоп палка, заяви представителят на ОД на Министерство на вътрешните работи Ася Йорданова. След преследването мъжът се барикадирал в колата си и при извеждането му оттова единият от служителите на реда се е наранил.

Към три следобяд във вторник екип, който осигурявал сигурността на придвижването в региона на " Пети километър " край Шумен, подал сигнал със стоп палка на лидер на лек автомобил „ Тойота “, с шуменска регистрация. Колата не спряла, а мъжът в нея дал газ и траял по пътя си.

Полицейският патрул тръгнал след него и предал по радиостанцията информация за случая и за посоката, в която се движи нарушителят. Веднага била основана организация за прекъсването му. Полицаите съумели да го задържат в шуменския квартал Дивдядово, въпреки че и там водачът се опитал да не допусне провека, като първо мислел да избяга, а след това се изместил на дясната седалка, заключил вратите и се барикадирал в колата.

При опит на служителите на реда да го изкарат от изводи автомобил е било счупено едно от стъклата и един от служителите на реда се наранил, само че останал да извърши служебните си отговорности.

Нарушителят е 40-годишен мъж от Шумен и е арестуван за 24 часа в полицейския арест. Установено е, че е бил с отнета шофьорска брошура.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР